Vandreture i Skotland
 

Dagsrygsæk

Uanset hvilken type rygsæk, du vælger, er det vigtigt, at din rygsæk passer til dig og din krop.

God ide med en letvægtsrygsæk eller et vandrebælte. Vandrebæltet har den fordel, at du undgår at få ømme skuldre og får stor bevægelsesfrihed. 

I rygsækken/vandrebæltet skal der være plads til:

Madpakke

Morgenmåltidet er så solidt, at der ofte ikke er behov for så meget i løbet af dagen: en sandwich, lidt frugt og snacks. En "packed lunch" kan ofte købes på overnatningsstedet, og ellers er der et supermarked i nærheden, hvor man inden dagens vandring kan købe det, man har behov for..

Drikkevarer

Medbring evt. en drikkedunk eller køb et par flasker i starten som du kan fylde op undervejs. Nogle vælger at investere i en ”vandlunge” med slange. Så undgår man at tage rygsæk af og på.

Regnsæt/Poncho 

Da det jo kan regne (satser på godt vejr) er det en god idé enten at have et regnsæt eller en poncho med.

Mavebælte 

Hvis ikke du har plads i din rygsæk/bæltetaske kan et pengebælte være en god ide, da den kan indeholde mobiltelefon, visakort, pas, sygesikringsbevis og kontanter.

Siddeunderlag 

Hvis det er vådt udenfor, kan man med fordel medbringe et lille underlag at sidde på, enten et oppusteligt et af slagsen, et man kan klappe sammen; eller blot en plastikpose.

Daglige fornødenheder 

Lille toilettaske/plastikpose med kleenex (toiletpapir) vådservietter, plaster – Compeed er rigtigt godt at have med, saks, solcreme mm.

Celtic Spirit - v/ Lottie Murray | CVR: 26471362  | Tlf.: +45 23749050 | kontakt@vandreture.info