Vandreture i Skotland
 

Overnatningerne

Vi overnatter på Bed & Breakfast eller små hoteller og kommer så vidt det er muligt til at sove sammen 2 og 2. 

Indimellem er overnatningsmulighederne så begrænsede, at det kan være nødvendigt, at sove 3-4 i samme rum (af samme køn) i 1-2 overnatninger. Dette gælder dog ikke for par, som sover i dobbeltværelse.

De fleste steder er der eget bad/toilet til et dobbeltværelse eller et enkeltværelse, men enkelte steder skal man dele bad/toilet.

Alle steder er der rent sengetøj og rene håndklæder. Har man dobbeltseng, er det normal standard at have dobbeltdyne. Sover 2 af samme køn i dobbeltseng, vil man få sin egen dyne. (De værelser er ganske få og går som regel til dem som rejser sammen)

Vi får et solidt morgenmåltid de steder, vi overnatter. Det omfatter et udvalg af kolde morgenmadsprodukter, toast, brød, frugt og et stort udvalg af personligt tilberedt varme retter. Morgenmadens omfang betyder, at behovet for mad er mindre i løbet af dagen.

Vælger man at tage afsted inden morgenmadstidspunktet, er morgenmaden som udgangspunkt for egen regning medmindre værterne laver noget ekstraordinært for deltageren.

Celtic Spirit - v/ Lottie Murray | CVR: 26471362  | Tlf.: +45 23749050 | kontakt@vandreture.info